RIKARDO GOMEŠ O PONUDAMA: Klubovi iz Portugala ne mogu da mi daju uslove kao Partizan

Novosti online

30. 09. 2022. u 14:41

RIKARDO Gomeš je neko bez koga ne može da se zamisli igra Partizana. Fudbaler sa Zelenortskih Ostrva nemilice trese mreže u crno-belom dresu, a klub već nekoliko prelaznih rokova odoleva ponudama koje stižu za njega.

РИКАРДО ГОМЕШ О ПОНУДАМА: Клубови из Португала не могу да ми дају услове као Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Bivši igrač Erzuruma i Viktorije Gimaraeš je u intervjuu za portugalski "Zero Zero" otkrio da je imao ponude iz Grčke.

- Imao sam ponudu Panatinaikosa na kraju prošle sezone, a AEK me je tražio na kraju letnjeg prelaznog roka. Ipak, na neke stvari nisam mogao da utičem, Partizan i AEK se nisu dogovorili i ja sam u potpunosti ok sa tim. Šta god da treba da se dogodi, dogodiće se bez pritiska i stresa - rekao je Gomeš.

Ipak, niko od klubova koji su želeli strelca osam ovosezonskih golova u Superligi Srbije nije uspeo da izjednači ponudu koju ima u Partizanu, pa čak ni klubovi iz Portugala.

- Teško da će se to desiti jer mislim da timovi iz Portugala ne mogu da mi ponude finansijske uslove kao Partizan. Nisam želeo da idem u Saudijsku Arabiju jer bi to značilo da moja porodica mora da ide u Portugal - zaključio je Rikardo.

Podsetimo, priliku da sjajni napadač crno-belih popravi golgeterski učinak imaće u nedelju kada klub iz Humske dočekuje Vojvodinu od 19 sati.

BONUS VIDEO: Gordan Petrić o ispadanju iz Kupa: Partizanu ovako nešto ne sme da se dešava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest