LIGA NACIJA: Evo gde možete da gledate prenos utakmice Norveška - Srbija

Novosti online

27. 09. 2022. u 09:08

FUDBALSKA reprezentacija Srbije bori će se večeras od 20.45 za prvo mesto u grupi 4 Divizije B Lige nacija, koje osim plasmana u elitnu diviziju donosi i obezbeđen baraž za plasmana na naredni Euro, ali i drugi šešir u kvalifikacijama za ovo takmičenje.

ЛИГА НАЦИЈА: Ево где можете да гледате пренос утакмице Норвешка - Србија

FOTO: M. Vukadinović

Samo pobeda donosi prvo mesto, dok remi ili trijumf domaćina vode Holanda i drugove u Diviziju A.

Selektor Dragan Stojković neće moći da računa na Sergeja Milinković-Savića zbog žutih kartona, ali je zato najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije Aleksandar Mitrović na raspolaganju, posle bojazni da se povredio u završnici utakmice protiv Švedske.

Istovremeno, u Stokholmu se sastaju Švedska i Slovenija, a taj meč doneće odluku koja od ove dve reprezentacije se seli u niži rang, odnosno C diviziju.

Šveđanima je potrebna pobeda jer zaostaju dva boda na tabeli. Oni su u prvom meču u Ljubljani savladali Slovence sa 2:0, ali to su im jedini bodovi, dok je Slovenija nakon dva startna poraza ostvarila jednu pobedu i dva remija.

Kao i prethodni duel Srbije u Ligi nacija, kada su orlovi ugostili Švedsku, meč Norveška - Srbija moći ćete da pratite na dve televizije - na prvom programu RTS-a i na Arena sport Premium 1 kanalu.

Prenos meča Norveška - Srbija možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

U isto vreme, drugi susret naše grupe prenosiće TV Arena sport 1.

Standings provided by SofaScore

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije