TO SE ČEKALO! "Orlovi" dobili fantastičnu vest pred odlučujuću utakmicu Norveška - Srbija

Novosti online

26. 09. 2022. u 20:11

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra u utorak u Norveškoj odlučujući meč za plasman u elitnu, A diviziju Lige nacija, a "orlovi" su neposredno pred taj duel dobili sjajnu vest.

ТО СЕ ЧЕКАЛО! Орлови добили фантастичну вест пред одлучујућу утакмицу Норвешка - Србија

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

odsetimo, Srbija je u subotu posle preokreta pobedila Švedsku uz tri gola Aleksandra Mitrovića, ali se junak te pobede povredio, pa je kraj meča dočekao na klupi za rezerve, sa ogromnom količinom leda oko skočnog zgloba.

Postavljalo se pitanje da li će najbolji strelac u istoriji našeg reprezentativnog fudbala moći da pomogne nacionalnoj selekciji u meču odluke, u Oslu, a prve naznake da bi to mogao da bude slučaj bile su činjenica da je Mitrović krenuo s ekipom na sever Evrope.

A onda je u ponedeljak uveče, maltene tačno 24 sata pred utakmicu koja se igra u utorak od 20.45, Fudbalski savez Srbije obradovao ovdašnju sportsku javnost, baš kao što su se obradovali i svi članovi "orlova":

- Mitrović je spreman! - glasila je poruka FSS-a na društvenim mrežama, i to uz snimak našeg sjajnog golgetera koji se trkom pridružio saigračima na terenu stadiona u Oslu:

Sada ostaje da se vidi ko će, Srbija ili Norveška, proći u elitnu, "A" diviziju Lige nacija, o čemu bi mogli da odlučuju i neki naizgled ne toliko važni parametri, o kojima su vam "Novosti" već pisale.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi