SRBIN BRANI FUDBALERA KOME SE CEO SVET SMEJE: Nemanja Matić ne zaboravlja bivšeg saigrača! Englezi ga šalju u cirkus, naš as im odbrusio

Novosti online

25. 09. 2022. u 19:16

FUDBALER Rome Nemanja Matić stao je u odbranu bivšeg saigrača iz Mančester junajteda Harija Megvajera, koji je izgubio mesto u startnoj postavi kluba sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

СРБИН БРАНИ ФУДБАЛЕРА КОМЕ СЕ ЦЕО СВЕТ СМЕЈЕ: Немања Матић не заборавља бившег саиграча! Енглези га шаљу у циркус, наш ас им одбрусио

FOTO: Nebojša Paraušić

Matić (34) je od 2017. do juna ove godine igrao za Mančester junajted, a potom je prešao u Romu.

Megvajer (29) je od 2019. član Mančester junajteda, a trenutno je kapiten engleskog kluba. On se nalazi na meti kritika navijača "crvenih đavola", a često se dešava da engleski reprezentativac dobija i uvrede na društvenim mrežama.

- Katastrofa je šta mu navijači rade...Sve bi trebalo da ima neku svoju granicu. Ti ljudi koji pišu po društvenim mrežama su uglavnom tipovi koji nemaju svoj život i moraju negde da pišu loše stvari o nekome da bi se bolje osećali - rekao je Matić.

FOTO: AP/Tanjug

Megvajer je standardni član engleske reprezentacije, nekako kao da u dresu gordog-albiona se probudi neki drugi Hari.

Radi se o najplaćenijem defanzivcu u istoriji Junajteda, momku od kog se mnogo očekivalo, ali su njegove partije bile blago rečeno blede u dresu engleskog giganta, ispunjene nestvarno velikim brojem grešaka. 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)