BOLESNO! Selektoru Švedske smetala srpska deca i golman udario na mališane

Novosti online

25. 09. 2022. u 15:15

Selektor švedske reprezentacije Jane Anderson poneo se kao pravi mrgud po završetku meča. Ljut zbog poraza svog nacionalnog tima i praga eliminacije, on je udario po srpskoj deci, koja su sinoć pružila podršku "orlovima".

БОЛЕСНО! Селектору Шведске сметала српска деца и голман ударио на малишане

FOTO: M. Vukadinović

Podsećanja radi, tribine stadiona "Rajko Mitić" nisu bile potpuno prazne na meču petog kola Lige nacija protiv Švedske. Nekoliko hiljada dece je sa istočne tribine bodrilo fudbalere Srbije koji su došli do lake i rutinske pobede nad Skandinavcima (4:1)

Oni su napravili odličnu atmosferu, glasno su bodrili Srbiju od prvog do poslednjeg minuta, a Orlovi su to nagradili odličnom igrom, golovima i pobedom.

- Mislim da je žalosno što je bilo publike na tribinama. Ako ćeš da ih kazniš za nešto, pa da ih pustiš da se izvuku... Teško mi je da razumem logiku toga. Nećemo to ni na koji način koristiti kao izgovor, nije nas poremetilo jer smo navikli da igramo pred publikom, ali UEFA ih je žestoko kaznila da igraju bez publike. Čudno, baš čudno - rekao je Jane Anderson, kome je definitivno smetalo prisustvo srpske dece.

Foto: EPA

 

I nije jedini i Robin Olsen, golman Švedske, požalio se da je pre meča sa tribina ka njemu uperen zeleni laser.

- Zanimljivo je da su zaključali za odrasle, a deca se kreću sa zelenim laserima. Ne znam razlog zašto im nije dozvoljeno da imaju pun stadion, ali dobili su mogućnost da samo deca dođu na stadion. I onda ta deca unesu i koriste laser. Zanimljivo - nervirao se Robin Olsen.

Standings provided by SofaScore

Ko gubi ima pravo da se ljuti pa tako i Šveđani koji su sinoć pregaženi na stadionu Rajko Mitić od strane Srbije.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)