ORLOVI LETE U A DIVIZIJU LIGE NACIJA: Srbija večeras dočekuje Švedsku, evo gde možete da gledate direktan prenos utakmice

Novosti online

24. 09. 2022. u 09:30 >> 09:32

FUDBALSKA reprezentacija Srbije večeras na stadionu "Rajko Mitić" igra prvi od dva "biti-ili-ne-biti" meča za plasman u Diviziju A Lige nacija. Protivnik je Švedska, a utakmica će biti odigrana sa početkom od 20.45 pred publikom koju će činiti deca do 14 godina starosti.

ОРЛОВИ ЛЕТЕ У А ДИВИЗИЈУ ЛИГЕ НАЦИЈА: Србија вечерас дочекује Шведску, ево где можете да гледате директан пренос утакмице

FOTO: N. Skenderija

Pobedom protiv oslabljenih Šveđana, orlovi bi zadržali šanse za prvo mesto u grupi koje bi im donela pobeda u poslednjem kolu nad Norveškom.

U slučaju da Norvežani večeras pobede Sloveniju ili osvoje bod, orlovi bi u Oslu morali da pobede sa dva gola razlike, a u slučaju da "fantje" iznenade "vikinge" bilo koja pobeda vodila bi Piksijeve pulene u Diviziju A.

Osim toga, dve pobede u preostala dva meča donele bi, gotovo izvesno, i mesto u "drugom šeširu" na žrebanju kvalifikacionih grupa za Euro 2024, mada selektor Stojković smatra da sastav  šešira nije garancija plasmana.

Prenos sa našeg najvećeg stadiona realizovaće dve televizije, RTS će utamicu prenositi na svom prvom kanalu, a TV Arena sport na svom "Premijum 1" kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)