VLAHOVIĆ NA UDARU: "Nije napredovao od dolaska iz Firence"

Tanjug

20. 09. 2022. u 10:30

Nekadašnji vezni fudbaler Juventusa i reprezentacije Italije Klaudio Markizio kritikovao je igru Juventusa i dotakao se reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića rekavši da centarfor "orlova" nije napredovao od dolaska u Torino iz Fjorentine.

ВЛАХОВИЋ НА УДАРУ: Није напредовао од доласка из Фиренце

Foto: Profimedia

Vlahović je u januaru stigao u redove "stare dame" za sumu od 81,6 miliona evra.

"Nije problem što je Juventus izgubio utakmicu, možete da izgubite meč. Ali ako izgubite od Monce, a da ne šutnete u gol, jasno je da postoji veliki problem u timu, između trenera i vlasnika, to je jasno iz izjava. Sa toliko dobrih igrača, čak i sa desetoricom na terenu možete da igrate, ali Juventus nije u stanju da igra i to je zabrinjavajuće. Postoje problemi sa Vlahovićem, Di Marijom i tako dalje. Vlahović nije napredovao od kada je došao u Torino - rekao je Markizio za Rai sport.

Dušan Vlahović je na 29 utakmica za Juventus postigao 13 golova.

Juventus je posle poraza od Monce (1:0) osmoplasirani tim Serije A i posle sedam utakmica ima 10 osvojenih bodova, sedam manje od lidera Napolija.

Bonus video: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)