OTKRIVENO! KULIBALI BIO TEK TREĆA OPCIJA: Zvezda htela nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije, pa došao nespremni Kalifa

Novosti online

18. 09. 2022. u 11:26

ZVEZDA je ostala bez Milana Pavkova i Ohija Omodžujanfua, a u Ljutice Bogdana su stigli Aleksandar Pešić i Kalifa Kulibali.

ОТКРИВЕНО! КУЛИБАЛИ БИО ТЕК ТРЕЋА ОПЦИЈА: Звезда хтела некадашњег младог репрезентативца Србије, па дошао неспремни Калифа

FOTO: M. Vukadinović

Povratnik u crveno-belo jato Pešić je već počeo da se isplaćuje, ali Kulibali za sada ne izgleda kao pojačanje. Kalifa se trudi da stekne poverenje stručnog štaba Miloša Milojevića i navijača srpskog šampiona i ne ide mu baš najbolje. 

Bivši napadač Nanta jer je na pet mečeva u crveno-belom dresu upisao 66 minuta, bez postignutog gola i bez asistencije .Robusni ofanzivbac ima veliki problem sa fizičkom spremom, a od početka juna kada mu je istekao ugovor u Francuskoj nije imao valjanu pripremu.

Aleksandar Pešić ima problema sa povredom, pa će Zvezda biti osuđena na Kulibalija iako je u finišu letnjeg prelaznog roka u Beograd stiga kao treća opcija.

Posle odlaska Pavkova i Ohija, Crvena zvezda je imala želju da dovede Argentinca iz moskovskog CSKA Adolfa Gaiča. Ipak, visoka primanja u Moskvi, blizu 900.000 evra su naterala čelnike šampiona Srbije da brzo odustanu.

Prema saznanjima Mocart Sporta crveno-beli su želeli da u srpski fudbal vrate nekadašnjeg mladog reprezentativca naše zemlje Igora Zlatanovića, ali je i on u Makabiju iz Netanje na pet prvenstvnih susreta u Izraelu postigao je četiri gola, uz het-trik protiv Beitar Jerusalima, pa su Izraelci su tražili za njega oko 1,5 miliona evra. Zvezda ni tu nije imala šanse, pa tek kao treća opcija nametnuo se Kalifa Kulibali, koji je došao na Marakanu kao slobodan igrač od 480.000 evra. ostaje da se vidi da li je to bio pravi potez...

Za sada i ne baš.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati