"NAVIJAČIMA SE SVIĐA OVAJ PARTIZAN" Urošević: Pa, ovo svi žele da gledaju!

Novosti online

15. 09. 2022. u 23:20 >> 23:32

SLOBODAN Urošević zadovoljan je igrom Partizana u duelu protiv Nice

НАВИЈАЧИМА СЕ СВИЂА ОВАЈ ПАРТИЗАН Урошевић: Па, ово сви желе да гледају!

FOTO: M. Vukadinović

On je najpre analizirao celokupan protiv francuskog tima:

- Pružili smo dobru partiju. Imali dosta šansi. Ponavlja nam se, primili smo taj gol, nije ni greška, neki splet okolnosti se desio da primimo gol u petom minutu. Vratili smo se, stvarali šanse, došla je nagrada. Nismo uspeli da preokrenemo, idemo dalje. Zadovoljni smo igrom, ne i rezultatom.

Govorio je i o propuštenim šansama:

- Ovo je Evropa, ne možemo da očekujemo da stvaramo dosta šansi, imali smo ih par na ovoj utakmici, moramo da koristimo to. Da budemo koncentrisajniji u završnici, ostalo je bilo dobro. Navijači su to videli, podržali su, svideo im se ovaj Partizan probaćemo da nastavimo tako, rekao je Urošević.

Upitan baš o navijačima, odnosno kako mu se činio dug aplauz na kraju meča, ali i ovacije upućene njemu, odgovorio je "iz duše":

- Zadovoljan sam, nema šta više tu da kažem, prija mi, stvarno. Mislim da su navijači prepoznali to (što radimo), da su svi igrači i zaslužili aplauz i to kako nas je publika pozdravila. Mislim da je ovo Partizan koji svi žele da gledaju, jedan napadački, koji može da se nosi sa svima i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu - rekao je Slobodan Urošević.

BONUS VIDEO: Reakcija "grobara" po završetku meča Partizan - Nica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024