VELIKO IZNENAĐENJE U LIGI ŠAMPIONA: Totenhem poražen u Portugaliji! Konte u neverici, Inter demonstrirao klasu u Češkoj (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2022. u 21:21

FUDBALERI Intera pobedili su večeras u Plzenju ekipu Viktorije 2:0 u meču drugog kola grupe C Lige šampiona.

ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Тотенхем поражен у Португалији! Конте у неверици, Интер демонстрирао класу у Чешкој (ВИДЕО)

FOTO: AP

Golove za Inter postigli su Edin Džeko u 20. i Denzel Dumfris u 70. minutu. Viktorija je meč završila sa fudbalerom manje pošto je u 61. minutu isključen Pavel Buča.

Bajern će od 21 sat na svom terenu dočekati Barselonu. Inter je treći na tabeli sa tri boda, dok je Viktorija poslednja bez bodova. Inter će u narednom kolu na svom terenu dočekati Barselonu, dok će Viktorija gostovati Bajernu.

Sa druge strane, Sporting je samom finišu meča stigao do pobede i priredio veliko inzenađenje protiv Totenhema u meču drugog kola grupe D LŠ. Golove za Sporting postigli su Paulinjo u 90. i Artur Gomeš u 93. minutu i doneli erupciju oduševljenja u prestonici Portugalije.

Treba istaći i da su ovaj meč vodili srpski arbitri na čelu sa glavnim sudijom Srđanom Jovanovićem.

Olimpik će u Marseju od 21 sati igrati sa Ajntrahtom. Sporting je prvi na tabeli sa šest bodova, dok Totenhem ima tri. Sporting će u narednom kolu gostovati Olimpiku u Marsej, dok će Totenhem igrati sa Ajntrahtom u Frankfurtu.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri