"HOLAND JE SITIJEV IKS FAKTOR": Norveška gol-mašina udara na bivši klub! Gundogan uputio hvalospeve kolegi pred meč sa Borusijomk

Novosti online

13. 09. 2022. u 21:13

ERLING Holand može da bude ''''iks faktor'''' Mančester sitija u osvajanju Lige šampiona, rekao je vezni fudbaler engleskog kluba Ilkaj Gundogan uoči meča sa Borusijom u drugom kolu Lige šampiona, prenose britanski mediji.

ХОЛАНД ЈЕ СИТИЈЕВ ИКС ФАКТОР: Норвешка гол-машина удара на бивши клуб! Гундоган упутио хвалоспеве колеги пред меч са Борусијомк

FOTO: EPA

Mančester siti nikada bio šampion Evrope. Engleski klub ulaže veliki novac u pojačanja, ali je prošle sezone ispao u polufinalu LŠ od madridskog Reala, dok je 2021. poražen u finalu od ekipe Čelsija.

- Liga šampiona je naša želja. Znamo da nikada nije lako igrati u ovom takmičenju i ponekad detalji mogu da odluče o ishodu. Nadamo se tome. Ove godine kada imamo pravu devetku biće nam lakše - rekao je Gundogan.

Holand je na startu sezone postigao 12 golova u svim takmičenjima za Mančester siti.

- Brojke govore same za sebe. Mislim da je klub potpisao neverovatnog igrača. Njegov karakter, odlučnost i stav van terena su takođe impresivni. On je veoma zreo i njegova budućnost je svetla - rekao je Gundogan.

Foto AP

Nemački vezista turskog porekla i norveška gol-mašina koja je očarala planetu su nekada igrali za Borusiju iz Dortmunda.

- Obojica se zaista radujemo utakmici protiv našeg starog kluba - dodao je Gundogan.

Utakmica između Mančester sitija i Borusije biće odigrana sutra od 21 sat u Engleskoj.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)