MILOJEVIĆ O SUKOBU KANGE I BUKARIJA: Zvezdin trener otkrio šta se desilo u svlačionici, posebno ga zabolela jedna stvar

Novosti online

09. 09. 2022. u 07:52

Fudbaleri Crvene zvezde Osman Bukari i Gelor Kanga sukobili su se po završetku prvog poluvremena meča prvog kola grupe H Lige Evrope sa Monakom.

МИЛОЈЕВИЋ О СУКОБУ КАНГЕ И БУКАРИЈА: Звездин тренер открио шта се десило у свлачионици, посебно га заболела једна ствар

FOTO: FK Crvena zvezda

Dvojica fudbalera Crvene zvezde su se posvađala po završetku prvih 45 minuta meča u Beogradu. Kako se vidi na TV snimku, Kanga je prvo nešto dobacio Bukariju, a onda je izbila svađa dvojice fudbalera Crvene zvezde.

Verbalni sukob dvojice fudbalera Zvezde pretio je da preraste u fizički, a onda je njihov saigrač Kalidu Kulibali pokušao da ih razdvoji. U međuvremenu između dvojice fudbalera su se umešali drugi članovi „crveno-belih”, koji su zaustavili dalju raspravu. Potom su svi otišli u svlačionicu, a šta se tamo dešavalo otkrio je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

- Nisam video tu situaciju. Fudbal je igra emocija, sve ključa, previše je testosterona. Ono što znam jeste da su se zagrlili, izvinili jedan drugom, izgladili su tu situaciju. To moraju da kontrolišu, možda sam bio malo oštar prema njima na poluvremenu. Takve stvari ne trpim. Mi smo tim, to se ne rešava na terenu. Ono što ne priliči renomeu jednog kluba ne treba da se radi - rekao je trener Crvene zvezde.

Milojevića je zaboleo potez navijača Zvezde, kada su zviždali Srniću i Kataiju, uz konstataciju da se tako ne pomaže ekipi.

- Srnić to nije hteo da uradi. Mora da "kopa duboko", da se vrati na staru stazu. Dobar meč je odigrao, nemam zamerki na njegovu igru, žao mi ga je, daću mu punu podršku. Zvižduci Kataiju su me iznenadili, on je prošle sezone imao 45 poena (golovi i asistencije), odigrao je dobru utakmicu, zamalo je dao gol iz slobodnog.

U narednom kolu grupne faze Lige Evrope Crvena zvezda gostuje Trabzonu, a pre toga je čeka gostovanje u Novom Pazaru. Na tom meču pokušaće da se vrati na prvo mesto Superlige, pošto lidersku poziciju trenutno zauzima upravo naredni protivnik, sa dva odigrana meča više.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)