BOMBA NA APENINIMA: Inter hitno zvao Dejana Stankovića! Ima jedan uslov

Novosti online

09. 09. 2022. u 07:27

Inter je loše počeo novu sezonu pošto je pretrpeo tri poraza u derbijima (Lacio, Milan i Barselona), pa je zbog toga rukovodstvo održalo hitan sastanak na kome je Simoneu Inzagiju postavljen ultimatum.

БОМБА НА АПЕНИНИМА: Интер хитно звао Дејана Станковића! Има један услов

FOTO: M. Vukadinović

Naime, naredne tri utakmice pred njim (Torino, Plzenj i Udineze) su ključne, ako ne uzme šest bodova, postaće bivši trener Milaneza.

Italijanski list "Tutosport" prenosi da su u Interu već hitno potražili novog trenera. Čelnici Intera su u kontaktu sa Dejanom Stankovićem koji bi mogao da zameni Inzagija, ako Italijan ne ispuni zahteve kluba u naredna tri meča.

Srbin je, inače, igračka legenda Intera pošto je sa "nerazurima" osvojio sve što se može osvojiti, uključujući i triplu krunu 2010. godine.

S obzirom na to da je trenutno bez kluba posle ostavke u Crvenoj zvezdi, ne čudi što se spominje kao potencijalni trener Intera, pošto se u Italiji i te kako pratila njegova trenerska karijera i ranije su sa njim već kontaktirali Sampdorija i Udineze.

U Italiji za sada nema informacija da li je Stanković dao pozitivan odgovor Interu, jer je pominjao da želi na dužu pauzu, ali svakako da se ovakva ponuda ne dobija svakog dana i ne odbija lako.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024