SRBI SE SPREMAJU ZA MUNDIJAL! Filip Kostić se "upisao" u dresu Juventusa, i to kako (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2022. u 15:32 >> 17:05

OVIH dana srpski reprezentativci u fudbalu briljiraju, hvatajući zalet za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u fudbalu - Katar 2022, a Filip Kostić (više) nije izuzetak.

СРБИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА МУНДИЈАЛ! Филип Костић се уписао у дресу Јувентуса, и то како (ВИДЕО)

Skrinšot: CBS

Privremeno je sjajni krilni igrač bio van nekih statističkih rubrika, otkako je napustio Ajntraht iz Frankfurta i prešao u Juventus, a danas se u jednu od tih rubrika i upisao.

Asistencijom, po čemu je možda i najpoznatiji.

Na meču Fiorentina - Juventus, na kome je Dušan Vlahović neočekivano ostao van startne postave "stare dame", o čemu su vam "Novosti" već pisale, Kostić je u centru pažnje bio u devetom minutu.

Tada je posle centaršuta s desne strane Srbin "uhvatio" sjajan volej u levom delu kaznenog prostora Fiorentine, a poslao je savršenu "žabicu" desno od sebe:

Lopta je, odbivši se od tla, otišla pravo ka Miliku, kome nije bilo teško da sa metar udaljenosti dovede Juve u vođstvo.

Meč je završen rezučltatom 1:1 koji je postavljen 20 minuta posle Milikovog gola, kada je izjednačio Kuame (u kontranapadu u kome je Fiorentina imala loptu svega osam sekundi posle kornera rivala, ali joj je to bilo dovoljno da postigne gol).

A nedugo nakon što je Luka Jović promašio penal protiv Juventusa, broj Srba na terenu  je počeo da se brzo smanjuje. Prvo je Nikola Milenković zamenjen u 54. minutu odlukom stručnog štaba Fiorentine (verovatno zbog povrede), a onda je Filip Kostić svoje mesto ustupio Miretiju, u 64. minutu.

Konačno, i Jović je zamenjen, kada je u 79. minutu ušao Kabral, dok je Vlahović ostao  neiskorišćena rezerva u ekipi "stare dame".

Bonus video: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)