"SIGURAN SAM DA JE BATA ŠOLE ZADOVOLJAN" Petrić: Ne verujem da je titula izgubljena

Novosti online

31. 08. 2022. u 23:09

PARTIZAN je u Humskoj remizirao protiv Crvene zvezde 1:1, a drugim poluvremenom navijači crno-belih mogu da budu zadovoljni.

СИГУРАН САМ ДА ЈЕ БАТА ШОЛЕ ЗАДОВОЉАН Петрић: Не верујем да је титула изгубљена

FOTO: M. Vukadinović

Trener Partizana Gordan Petrić pred novinare je izašao u majici sa likom legende Partizana Milutina Šoškića i okupljenima je rekao: "Siguran sam da bi bata Šole bio zadovoljan", a potom je istakao da je pred crno-belima teška nedelja.

- Ono što sam i pričao. Ulazimo u seriju ozbiljnih utakmica. Večeras je bila Zvezda, posle toga imamo Evropu. Moji igrači su spremni i svesni šta ih očekuje. Partizan se polako vraća iz neke nervoze. Toga je bilo u prvih 20 minuta. Malo smo ušli u paniku. Ono što me raduje jesu mladi igrači koji su pokazali da imaju kvalitet i da se na njih treba računati. Posebno Belića, sve zadatke koje smo mu dali je izvršio. Svi mladi igrači koji ulaze treba da budu budućnost Partizana, počeo je Petrić.

Otkrio je šta je igračima rekao u poluvremenu.  

- Sve kada se sabere žao mi je što nismo dobili. Pobedom bismo u svlačionici dobili dodatno samopouzdanje. Izlazimo na put koji će krasiti Partizan do kraja sezone. Rekao sam im u poluvremenu što sam i vama rekao. Da ne budemo nervozni i da igramo kako smo se dogovorili. Mogli smo u nekim situacijama bolje da reagujemo i da izađemo opasniji ka golu rivala.

Upitan je od strane novinara šta je sudijama rekao na putu do svlačionice u poluvremenu.

- Pitao sam samo kod faula Rodića da li ga je povukao i da li je mogao da mu da žuti karton i da objasni šta je video i da ja budem siguran u moje mišljenje.

Imao je i kritiku na račun Dijabatea.

- Verovatno ljudi znaju da sam ja iskren. Neću da pričam igračima jedno a novinarima druge. Ima kvalitet, ali u pojedinim situacijama više se igrao fudbala nego što je trebao. Mogao je više da namuči rivala u određenim situacijama. Mora da bude malo konkretniji.

Govorio je i o Rikardu Gomešu.

- Rikardo dosta nosi tereta. Ipak Zvezda ima dva dobra centarhalfa koji su reprezentativci. Nosio je dosta tog tereta. I prošle i ove godine trpi veliki teret. U narednim mečevima moći ćemo da ga odmorimo, jer dve godine igra neprestano. Ne sećam se prethodnih derbija, mogu da pričam samo o večerašnjem nisam obraćao pažnju ima li problema u večitim derbijima, tako su pričali i za Natha.

Slikovito je odgovorio na pitanje novinara da li je kasno došao u Partizan

- Ja mogu da vam slikovito objasnim. Igrao sam u jednom klubu sličnom Partizanu, Rendžersu, tamo je trka do poslednjeg gola, tamo je pobeda nad Seltikom kao da si uzeo titulu. Ne veurjem da je titula otišla kod Zvezde, za mene je bitno da igrači svakodnevno više napreduju. Da li sam ja došao kasno, u to ne ulazim. Došao sam kada je pomoć bila potrebna. Svako od nas drugačije gleda na stvari. igrači su moje shvatili i počeli da se opuštaju, rekao je Petrić.

BONUS VIDEO: Slavlje "grobara" posle gola koji je Natho postigao protiv Zvezde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije