GROBARE ĆE ODUŠEVITI REČI NOVAJLIJE Osećam se kao kod kuće, pričao sam sa Dijarom i Mitrom

Novosti online

27. 08. 2022. u 10:47

DOK su prvotimci Partizana predvođeni šefom stručnog štaba, Gordanom Petrićem, bili na Malti gde su izborili prolazak u grupnu fazu Lige konferencije, u Beograd je stigao momak koji će predstavljati pravo pojačanje u veznom redu.

ГРОБАРЕ ЋЕ ОДУШЕВИТИ РЕЧИ НОВАЈЛИЈЕ Осећам се као код куће, причао сам са Дијаром и Митром

FOTO: FK Partizan

Posle sezone u turskom Giresunsporu, crno-belima se pridružio Hamidu Traore.

- Srećan sam što sam ovde jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za ponudu, otišao sam da pričam sa menadžerom i rekao sam mu: "Slušaj, ovo je za mene savršena prilika da unapredim svoju karijeru i da odem korak dalje. Razumeo me je i onda smo našli opciju koja je zadovoljila obe strane", rekao je Traore za zvanični sajt kluba.

Dok je ekipa bila na Malti, Hamidu je prošao sve lekarske preglede i već je počeo sa individualnim treninzima sa kondicionim trenerom, Mišom Filipovićem.

- Ja se već ovde osećam kao kod kuće, tako da ne mogu da govorim o tom periodu adaptacije. Ovde se osećam sjajno, i dodaje:

- Došao sam da se nadograđujem. Ne volim da o sebi pričam hvalospeve unapred, mislim da će navijači sve videti na terenu.

Traore je u Turskoj igrao i sa Fuseni Diabateom sa kojim se, takođe, čuo pre dolaska u Partizan.

- Ali ne samo sa njim, mnogo sam pričao sa Laminom Dijarom i Mitrom. Puno su mi govorili o istoriji kluba i njegovom značaju tako da sam, sa te strane, upoznat sa tradicijom i važnosti i večitog derbija koji predstoji.

Partizan je na žrebu za protivnike u grupnoj fazi Lige konferencije izvukao Nicu, Keln i Slovacko.

- Grupa nije ni malo laka, ali sam siguran da možemo dalje. Mislim da je najvažnije startovati dobro, kaže Hamidu i završava sa - Hvala, brate!

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića