"OVO JE ZLATNO DOBA CRVENE ZVEZDE!" DŽajić: Svaki navijač treba da bude ponosan na uspehe

Tanjug

19. 08. 2022. u 22:55

POČASNI predsednik i legenda FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je danas za zvanični sajt šampiona Srbije da klub iz Ljutice Bogdana trenutno prolazi kroz zlatno doba svoje istorije.

ОВО ЈЕ ЗЛАТНО ДОБА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ! Џајић: Сваки навијач треба да буде поносан на успехе

FOTO: M. Vukadinović

Treća Zvezdina zvezda je istakla da navijači moraju da budu ponosni na uspehe ove generacije.

- Posao koji radi uprava Crvene zvezde je fantastičan, a rezultati su uvek bili najbolje merilo za sve. Oni govore da Zvezda nije bila ovoliko moćna još od kad smo se popeli na vrh Evrope i sveta, i ono što posebno može sve da nas raduje, to je da klub iz godine u godinu pravi nove uspehe, i krupnim koracima prosperira. Ovo je zlatno doba Crvene zvezde i svaki navijač treba da bude ponosan na to što može da svedoči ovakvim uspesima, a ono u šta sam siguran je da će da ih bude još mnogo u godinama koje slede - izjavio je Džajić za zvanični sajt crveno-belih.

Crvena zvezda je u prethodnih pet godina odigrala 73 evropska meča i upisala 31 pobedu, 22 remija i 20 poraza, uz 100 postignutih golova.

Izabranici Dejana Stankovića će u utorak, 23. avgusta (21.00), u meču sezone dočekati Makabi iz Haife u revanšu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno-beli će pokušati da nadoknade zaostatak od 3:2 iz Izraela i da se plasiraju u elitno takmičenje, a kako su naveli iz Ljutice Bogdana, karte za duel protiv Makabija su rasprodate.

BONUS VIDEO: Delije slave gol Zvezde u Izrealu protiv Makabija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)