UDARAC (I) ZA SRBE: Vlahović i Kostić ovo nisu očekivali na samom startu sezone

Novosti online

16. 08. 2022. u 19:31

DUŠAN Vlahović i Filip Kostić su saradnju u Juventusu otpočeli trijumfalno, ali je taj uspeh na startu nove sezone začinila i jedna loša vest.

УДАРАЦ (И) ЗА СРБЕ: Влаховић и Костић ово нису очекивали на самом старту сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, u ponedeljak je Juventus ugostio ekipu Sasuola u 1. kolu Serije A, a Vlahović je dao dva gola u pobedi od 3:0.

Kostić je, kao rezerva, debitovao u dresu "stare dame", u čiji je tabor stigao ovog leta iz Ajntrahta, nije uspeo da doprinese još ubedljivijem trijumf protiv vrlo dobrog rivala, a onda je i njega, i njegovog saigrača iz reprezentacije Srbije, uzdrmala vest o najboljem akteru ovog duela.

Argentinac Anhel di Marija, koji je dao prvi gol na meču, a asistirao Dušanu Vlahoviću, povredio se i neko vreme neće moći da pomogne ekipi Juvea.

Anhel di Marija i, u pozadini, Dušan Vlahović, slave vodeći gol Argentinca na meču Juventus - Sasuolo / FOTO: Tanjug/AP

Prema pisanju italijanskih medija, zbog povrede mišića prepone, argentinski reprezentativac bar desetak dana moraće da odsustvuje sa treninga.

Ovo znači da će Vlahović, Kostić i njihove klupske kolege bez sjajnog Di Marije igrati protiv Sampdorije 22. avgusta, Rome 27, a u zavisnosti od njegovog vraćanja u formu, možda i protiv Specije, poslednjeg dana ovog meseca.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024