JUNAJTED IDE NA SVE ILI NIŠTA: Dovodi igrača koji je dao više golova u Premijer ligi od Ronalda, Salaha i Drogbe

Č. V.

15. 08. 2022. u 21:51

KOŠMARNO je počela nova sezona za Mančester junajted i njegove navijače. Klub intezivno traga za napadačem koji bi promenio užasan start u Premijer ligi.

ЈУНАЈТЕД ИДЕ НА СВЕ ИЛИ НИШТА: Доводи играча који је дао више голова у Премијер лиги од Роналда, Салаха и Дрогбе

Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Želja kluba sa "Old Traforda" je legenda Lestera Džejmi Vardi, prenosi "Atletik". Veliki problem sa realizacijom na startu sezone ima Erik ten Hag, pa je odlučio da pokuša da angažuje iskusnog 35-godišnjaka koji sigurno može da garantuje golove.

Ipak, čini se da su problemi slavnog engleskog kluba mnogo veći od težine postizanja golova. Ekipa je doživela dva debalka na startu nove sezone. Najpre je Brajton odneo ceo plen sa "Old Traforda" (1:2), a potom je usledila katastrofa protiv Brentforda (0:4).

Nema sumnje da je Vardi prava napast za protivničke golove. On je, inače, dao 133 premijerligaška gola, čime je 14. strelac u istoriji takmičenja. Primera radi, manje od njega dali su i Mohamed Salah (19. sa 121 pogotkom), i Didije Drogba (31. sa 104), i Kristijano Ronaldo (32. sa 102.). Na čelu te liste je Alan Širer sa 260 premijerligaških golova, a slede ga dva sunarodnika, Vejn Runi sa 208. i Endi Kol sa 187, pa onda na deobi četvrtog mesta Argentinac Serhio Aguero i jedini na ovoj listi koji je ispred Vardija, a još je aktivan, Hari Kejn, sa po 184 gola.

Posle svega napisanog jasno je da bi sjajni napadač mogao da reši problem postizanja golova u Junajtedu. On je sa "lisicama" ušao u poslednju godinu ugovora, pa u Junajtedu veruju da bi mogli da ga dobiju za 10.000.000 evra.

Ipak, ostaje da se vidi da li je Vardi spreman da napusti Lester posle dest godina i ode u ekipu koja je u veoma lošem stanju.

BONUS VIDEO: Petrić: Čestitate mi na pobedi golom u 95 minutu... Hvala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest