HRVATI SU PREVAZIŠLI SEBE: Čovek bacio svoju sopstvenu veštačku nogu na teren, fudbaleri mu je vratili (FOTO)

Novosti online

15. 08. 2022. u 16:30

FUDBALERI Dinama iz Zagreba savladali su splitski Hajduk sa ubedljivih 4:1 na "Maksimiru" u derbiju Hrvatske, a jedan detalj izbio je u prvi plan nakon isteka 90. minuta.

ХРВАТИ СУ ПРЕВАЗИШЛИ СЕБЕ: Човек бацио своју сопствену вештачку ногу на терен, фудбалери му је вратили (ФОТО)

FOTO: Arhiva novosti

U utakmici koja je obeležila vikend u komšiluku, sreća zagrebačkih "modrih" je bila velika posle pobede nad najvećim rivalom. Dinamo posle pet kola ima sedam bodova više Splićana, koji, istini za volju, imaju dva meča manje.

Osim velikog preokreta Dinama, budući da su gosti vodili, susret je obeležila i neobična scena ispod tribine na stadionu "Maksimir".

U ekstazi zbog četiri vezana gola u poslednjih pola sata i preokreta Dinama, jedan navijač je sa tribina bacio veštačku nogu. I to sopstvenu.

Protezu oblepljenu nalepnicama "Bed Blu Bojsa"-a, koju je prvi pokupio najbolji igrač Dinama - Mislav Oršić.

Kada su igrači videli da je iza gola i veštačka noga, prijavili su čitav slučaj redarima, a ovi su ih obavestili - da proteza zaista pripada jednom od pristunih pristalica zagrebačkog kluba i da bi, valjda, red bio da mu je, kad se već toliko radovao, vrate.

Fudbaleri nisu baš bili sigurni da li je ta luda scena zaista imala i takvu "pozadinu", pa su nogu odneli - prisutnim pripadnicima policije.

A policija je potom pomenutu veštačku nogu vratila navijaču koji ju je i bacio ka terenu.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PREMINUO DAVOR JANJIĆ: Preran odlazak glumca koga pamtimo iz Nataše i Čaruge