SRBIN JE HEROJ FIRENCE: Luka Jović očarao na debiju - Fiorentni tri boda i klasa u špicu (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 21:24

DEBI iz snova Luke Jovića.

СРБИН ЈЕ ХЕРОЈ ФИРЕНЦЕ: Лука Јовић очарао на дебију - Фиорентни три бода и класа у шпицу (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Reprezentativac Srbije postigao je gol u svojoj prvoj zvaničnoj utakmici na čizmi za Fiorentinu, koja je u dva navrata ispuštala prednost protiv Kremonezea, da bi na kraju slavila sa 3:2.

Sve je počelo u 16. minutu kada je pogodio Bonaventura, da bi tri minuta kasnije Okereke izjednačio rezultat.

Igrao se 34. minut kada je Luka Jović primio loptu Sotila u kaznenom prostoru i pokazao kakav osećaj za gol ima, udarcem pored nekoliko čuvara postigao svoj prvenac u zvaničnim mečevima, nakon fenomenalne predsezone u dresu Viole.

Činilo se da će Fiorentina lako do prva tri boda u sezoni posle isključenja Eskalantea, ali je novajlija u Seriji A uspeo stigao do šokantnog izjednačenja u 68. minutu kada je pogodio Bjanketi iz kornera.

Nikolu Milenkovića i drugove je sreća pogledala u petom minutu nadoknade vremena kada je Mandragora donekle i slučajno zatresao mrežu rivala uz pomoć Radua koji je loptu ugurao u gol.

Tim sa "Artemio Frankija" tako je upisao pobedu na startu šampionata u Italiji, ali što je još važnije, jasno je da je dobio finišera koji je "uskočio u kopačke" Dušana Vlahovića i pokazao da će Firenca ponovo slaviti Srbina kao heroja grada. 

FOTO: EPA

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)