"TIPIČAN BALKANAC, GASTARBAJTER": Zlatan Ibrahimović promenio imidž i izazvao lavinu komentara (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 17:39

FUDBALSKI klub Milan rezultatom 4:2 u prvom kolu Serije A savladao je Udineze, ali se posle meča više pričalo o novom imidžu zvezde tima iz "grada mode" - Zlatanažu Ibrahimoviću.

ТИПИЧАН БАЛКАНАЦ, ГАСТАРБАЈТЕР: Златан Ибрахимовић променио имиџ и изазвао лавину коментара (ВИДЕО)

Vulkan

Gosti su poveli golom Rodriga Beca u drugom minutu, a potom je usledio preokret italijanskog prvaka golovima Ante Rebića. U 11. minuti i Tea Ernandeza koji je iz penala zatresao mrežu. Četiri minuta kasnije vođstvo rosonerima doneo je hrvatski ofanzivac Ante Rebić. Dočekao je loptu s desne strane i majstorski pogodio u donji desni ugao gostujućeg golmana Marka Silvestrija.

Igrači Milana proslavili su veliku pobedu. I dok je trener Pioli hvalio svoje pulene, ponov je najveća zvezda bio Zlatan Ibrahimović. Ovaj 40-godišnji legendarni švedski napadač se oporavlja od povrede i ne igra već neko vreme.

Ušao je nakon utakmice u svlačionicu kako bi čestitao ekipi, ali su svi samo gledali u njegovu novu frizuru.

Dugokosi napadač odlučio je da sveže pletenicu na način na koji to dosad nikad nije uradio, a njegov novi imidž odmah je postao hit među navijačima Milana.

Komentari velikog broja ljubitelja fudbala bili su urnebesni. "Tipičan Balkanac", "Sada je pravi gastarbajter", bili su smo neki od njih... 

BONUS VIDEO: DIBALA GROZNICA: Spektakularan doček za novog fudbalera Rome

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba