TRENER VULVSA LJUT NA SUDIJE: Mitrović je zaslužio crveni karton (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 16:27

ALEKSANDAR Mitrović obeležio je i meč Vulverhempton - Fulam, a trener domaćeg tima imao je nakno meča šta da kaže o Srbinu.

ТРЕНЕР ВУЛВСА ЉУТ НА СУДИЈЕ: Митровић је заслужио црвени картон (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Mitrović, rekorder po broju golova u reprezentaciji Srbije je u prethodnoj sezoni Čempionšipa postigao čak 43 pogotka na 44 odigrana meča, zatim je sa "terorom" rivala na Ostrvu nastavio minule subote jer je Liverpulu dvaput zatresao mrežu, ali je protiv "Vulvsa" odigrao ispod očekivanja mnogih.

Protiv tima koji je šampionat počeo porazom od Lidsa (2:1), Aleksandar Mitrović je mogao da donese pobedu, ali je u 81. minutu, pri rezultatu 0:0, prokockao penal.

I, ne samo to.

U sudijskoj nadoknadi vremena, a ona je potrajala skoro deset minuta, krenuo je da se fizički obračuna sa rivalom iz tabora "Vulvsa", Morganom Gibs-Vajtom.

Ostali akteri susreta su ih jedva razdvojili, a ratobornost je pomenutu dvojicu koštala i žutih kartona.

Trener Vulverhemtona Bruno Lage nakon meča je imao šta da kaže o spornom događaju.

- Nisam video celu situaciju, ali ako su nasrnuli jedan na drugog, trebalo je i Aleksandar Mitrović i Morgan Gibs-Vajt da dobiju crveni kardon. Nije stvar tu u Mitroviću, već u pravilima. Kada faulom prekineš igru u tranciziji, to je žuti karton, kada odigraš agresivno, to nije žuti, već crveni karton, rekao je Lage i dodao:

- Ako je u pitanju normalan faul, zaslužio je žuti, ako je bilo agresije sa njegove strane, to je crveni karton. Ako igrač krene da šutne protivnika, to nikako ne može da bude normalan faul.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a