PIKSIJU NIJE NI MALO LAKO: Bivši fudbaler Zvezde igra sezonu života

Novosti online

14. 08. 2022. u 09:02

Povremeni reprezentativac Srbije Dejan Joveljić nastavio je sa odličnim partijama u dresu LA Galaksija, pošto je u noći između subote i nedelje upisao novu asistenciju.

ПИКСИЈУ НИЈЕ НИ МАЛО ЛАКО: Бивши фудбалер Звезде игра сезону живота

FOTO: M. Vukadinović

Galaksi je na svom terenu sa 5:2 pobedio Vankuver Vajtkepse, za koje je čitav meč odigrao Ranko Veselinović, a bivši fudbaler Zvezde je meč počeo sa klupe.

Joveljić je u igru ušao u 69. minutu umesto legendarnog Čičarita, pri rezultatu 4:1. Ubrzo su gosti iz Kanade smanjili zaostatak, ali je u 89. minutu Joveljić primio loptu na levom boku, pa majstorski predriblao čuvara, nakon čega je proigrao Efraina Alvareza koji je bio sam na petercu i nije mu bilo teško da postavi konačan rezultat.

Bivši napadač Zvezde je ove godine za LA Galaksi na 26 utakmica u svim takmičenjima upisao 13 golova i tri asistencije. Od toga je čak 11 pogodaka i sve pomenute asistencije zabeležio u poslednja tri meseca, odnosno na 14 odigranih mečeva u tom periodu.

Ukoliko Joveljić nastavi sa ovakvim igrama, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, bi ozbiljno mogao da porazmisli da ga uvrsti na spisak putnika za Katar i predstojeće Svetsko prvenstvo.

To neće biti ni malo lako Piksiju, s obzirom kakva je konkurencija u napadu "orlova".

FOTO: N. Paraušić

 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima