MITROVIĆ TO NIJE NI SANJAO: Prošlog vikenda golovima šokirao moćni Liverpul, a sada u Premijer ligi uradi - ovo (VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 17:55

ALEKSANDAR Mitrović obeležio je i meč Vulverhempton - Fulam, ali ne baš kao što je to uradio protiv Liverpula, na početku nove sezone Premijer lige.

МИТРОВИЋ ТО НИЈЕ НИ САЊАО: Прошлог викенда головима шокирао моћни Ливерпул, а сада у Премијер лиги уради - ово (ВИДЕО)

Tviter / K_Dupey

Podsetimo, rekorder srpske reprezentacije po broju golova u dresu nacionalnog tima dao je u prethodnoj sezoni Čempionšipa čak 43 pogotka na 44 odigrana meča, zatim je sa "terorom" rivala na Ostrvu nastavio minule subote jer je Liverpulu dvaput zatresao mrežu, ali je protiv "Vulvsa" ostao razočaran.

Protiv tima koji je šampionat počeo porazom od Lidsa (2:1), Mitrovićev Fulam je važio za blagog favorita, iako gost i... bio je na korak od pobede.

Igrao se 81. minut kada je arbitar Bruks dosudio penal za gostujuću ekipu, loptu je na belu tačku namestio Aleksandar Mitrovića, ali...

... golman Žoze Sa mu je jedanaesterac odbranio.

Ostalo je tada 0:0, a tim rezultatom je i završen meč na stadionu "Molino", iako se igralo maltene deset minuta sudijske nadoknade u drugom poluvremenu.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je u 1. kolu Premijer lige jedan od golova Liverpulu upravo dao iz penala, no ovoga puta to nije uspeo.

U karijeri je dosad dao 22 gola iz jedanaesteraca, a ove subote je ostvario deveti promašaj - prvi od 28. avgusta 2021. u pobedi nad Stoukom od 3:0 u Čempionšipu.

U Premijer ligi je, otkad je prvi put zaigrao u njoj, 2015. godine, izveo do danas sedam penala, a ovo mu je bio tek drugi promašaj. I to prvi takav kiks od 18. oktobra 2020. kada mu je, u remiju (1:1) na gostovanju Šefild junajtedu, jedanaesterac odbranio sadašnji golman Arsenala Aron Remsdejl.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024