FUDBAL NEĆE BITI ISTI: Karlo Ančeloti najavio kraj karijere

Tanjug

13. 08. 2022. u 15:14

TRENER fudbalskog prvaka Evrope i Španije Real Madrida, Karlo Ančeloti, izjavio je danas u intervjuu za Il Mesađero da će po završetku saradnje sa "kraljevskim klubom" završiti karijeru.

ФУДБАЛ НЕЋЕ БИТИ ИСТИ: Карло Анчелоти најавио крај каријере

FOTO: AP/Tanjug

- Posle Real Madrida ću se penzionisati. Time će biti završena moja karijera kao trenera. Real Madrid je klub na najvišem mogućem nivou, tako da ima smisla da u ovom klubu i završim karijeru. Do pre nekoliko godina moji prioriteti bili su tehničko-taktički. Sada sam okrenut odnosu sa ljudima, poznavanjem ljudi i susretu sa novim generacijama - izjavio je Anćeloti za Il Mesađero.

Italijan je u dva mandata u Madridu osvojio dve Lige šampiona, titulu prvaka Španije, Kup Kralja, Superkup Španije, dva Superkupa Evrope i SP za klubove.

Ančeloti se proslavio i kao trener Milana kojem je doneo dve titule prvaka Evrope i šampionati Italije, a radio je još u Ređani, Parmi, Juventusu, Čelsiju, PSŽ, Bajernu, Napoliju i Evertonu.

Iskusnom treneru ugovor sa Madriđanima ističe u junu 2024. godine, pa se očekuje da će Don Karlo te godine i reći zbogom fudbalu. 

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)