POTRESNA ISPOVEST! Više nisi legenda Mančester junajteda, ti si jedan običan psihopata

Novosti online

12. 08. 2022. u 10:14

Mančester junajted je klub koji promoviše mladost, hrabrost, čast i poštenje, bivša fudbalska zvezda nije ništa od toga. Procurile su nove šokantne vesti sa suđenja Rajanu Gigsu.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ! Више ниси легенда Манчестер јунајтеда, ти си један обичан психопата

Foto: EPA

Bio je godinama idol svim navijačima, svi su ga obožavali i njegova reč se slušala. 

Čak je dobio priliku da privremeno sedi na klupi Mančestera i kao igrač-trener piše klupsku istoriju. Odigrao je preko 600 utakmica za najveći engleski klub i dobio orden britanskog carstva, sada je sve palo u vodu.

I trofeji, i slike u glavi svih koji vole crvenu boju, kako uz aut liniju sa leve strane nezaustavljivo juriša prema suparničkom golu. 

- Uglavnom, našla sam gomilu sr*nja pre nego što sam mu rekla i zadržala sam to za sebe. Otkrila sam da me poslednjih šest godina varao sa deset ili 12 žena. - rekla je uplakana bivša devojka Kejt Grevil.     

Priznala je kako mu je lagala da ima tumor da ne bi morala da ima odnose sa njim. Karantin zbog koronavirusa bio je pravi pakao u vili vrednoj 1,7 miliona funti. Gigs je optužen zbog nasilja i pokušaja potpune kontrole bivše devojke u periodu od tri godine, prvo je izašla vest kako je imao aferu s osam žena, sada je još gore. 

Na sudu je otkriveno da je svojoj bivšoj devojci slao poruke koje su sadržavale puno psovki, tražio joj je da ga odblokira na mobilnom uz obećanje da će prestati da šalje golišave fotografije. Jednom je izbacio golu iz hotela nakon što ga je optužila da flertuje s drugim ženama. 

Podsećanja radi, porodica Gigs je odavno dobila ružnu etiketu, otac je rekao da ga se stidi i stao na stranu drugog sina Rodrija, pošto je Rajan spavao nekoliko godina sa bratovom suprugom.

Mladi Mejson Grinvud trebao bi da uči iz ovog događaja i pripaziti da svoj skandal više nikada ne ponovi, jer već je uveliko krenuo stazama idola Rajana Gigsa.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere