KOLIKO OVAJ ČOVEK IMA GODINA? Zlatan Ibrahimović proslavio 40. rođendan, fanovi u neverici kad su videli fotografije iz teretane (FOTO)

Novosti online

10. 08. 2022. u 14:32

LEGENDARNI napadač Švedske i Milana Zlatan Ibrahimović danas puni 40 godina, ali i pored činjenice da je uššao u petu deceniju života i da je nedsavno imao tešku operaciju kolena, ne pomišlja ofudbalskoj penziji.

КОЛИКО ОВАЈ ЧОВЕК ИМА ГОДИНА? Златан Ибрахимовић прославио 40. рођендан, фанови у неверици кад су видели фотографије из теретане (ФОТО)

Foto AP

Šta više, nedavno je produžio ugovor sa rosonerima na jednu-plus-jednu godinu.

Ibra je vrlo aktivan i na druđtvenim mrežama a njegova rođendanska objava izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara.

Fotografija na kojoj je Šveđanin pokazao svoje mišićave noge uz komentar "Bez granica" ima blizu pola miliona sviđanja i nekoliko hiljada komentara.

"O, moj Bože", "Koliko ovaj čovek ima godina?", "Zver", "Ovo je nerealno",  "Lav je gladan"... samo su neki od komentara koje je izazvala ova objava.

Milan za tri dana otvara sezonu utakmicom protiv Udinezea kod kuće. Podsetimo, Rosoneri ove sezone nose skudeto na dresovima kao šampioni Italije, a za to je jedan od zaslužnijih bio upravo Ibra koji je u prošloj sezoni bio treći strelac tima, iza Leaa i Žirua, ali i treći asistent, iako je na samo 11 utakmica bio starter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)