TOTALNI BOJKOT, PRAZAN OLD TRAFORD NA DERBIJU PROTIV LIVERPULA? Navijači Mančester junajteda po svaku cenu žele da oteraju Glejzere (FOTO))

Novosti online

09. 08. 2022. u 17:58

PORAZ od Brajtona i, što je još gore, očajna igra tima, najavili su još jednu sumornu seezonu za Mančester junajted, a navijači posrnulog giganta to očigledno više ne žele da trpe.

ТОТАЛНИ БОЈКОТ, ПРАЗАН ОЛД ТРАФОРД НА ДЕРБИЈУ ПРОТИВ ЛИВЕРПУЛА? Навијачи Манчестер јунајтеда по сваку цену желе да отерају Глејзере (ФОТО))

FOTO:EPA

Odavno je poznato da za sve loše što se dešava u klubu, pa i ranije, dok su se trofeji osvajali, navijači, posebno oni koji se okupljaju na čuvenom Stretford endu, krive porodicu američkih preduzetnika, koji nikada nisu posebno krili da ih fudbal interesuje samo u okvirima biznisa.

 


Grupa navijača pokrenula je akciju na Tviteru i preko ove društvene mreže poziva na bojkot utakmica Junajteda, kao i proizvoda kompanija koje sponzorišu klub, a sve u nadi da će gubitakfinansijske dobiti naterati Glejzere da prodaju Mančester.

U sklopu akcije, Tviterom se širi hešteg #EmmptyOldTraford (Prazan Old Traford) a navijače u nameri bojkota ne sprečava ni činjenica da je sledeći gost Junajteda najveći rival Liverpul koji treba da gostuje na "Teatru snova" već 22. avgusta.

"Ovo više ne može da se trpi", "Vreme je da prelomimo", "Glejzeri odlazite ODMAH!" samo su neke od poruka besnih i ozlojeđenih navijača.


 

- Najveća utakmica u engleskom fudbalu se samo jednom godišnje igra na našem stadionu, ali promene zahtevaju žrtvu. Ne dolazite na utakmicu - možda je i najupečatljivija poruka

Ostalo je još 13 dana do pomenutog najvećeg derbija engleskog fudbala. Ostaje da se vidi da li će i u kojoj meri ovaj bojkot uspeti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)