HOLAND I DEBI IZ SNOVA! Siti se razgoropadio usred Londona i impresivno krenuo u odbranu titule (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 19:27

BRANILAC titule, Mančester siti, danas je krenuo u odbranu trona Premijer lige, i nastavio tamo gde je prethodne godine i stao. Sa 2:0 savladan je neugodni Vest Hem junajted, i to na gostovanju na prepunom "Olimpijskom stadionu" u Londonu.

ХОЛАНД И ДЕБИ ИЗ СНОВА! Сити се разгоропадио усред Лондона и импресивно кренуо у одбрану титуле (ВИДЕО)

FOTO:EPA

"Čekićari", koji važe za ekipu koja olako skida "skalpove" favorizovanih ekipa, nisu bili na visini zadatka na ovog meču. 

Četa Pepa Gvardiole od prvog minuta nametnula je svoj prepoznatljivi stil fudbala, kontrolisala posed i smireno pokušavala da probijem bedem Vest Hema.

Ključan momenat desio se u 36. minutu, kada je golman domaće ekipe neoprezno startovao na novoj akviziciji Mančester sitija, Erlingu Holandu i skrivio jedanaesterac.

Odgovornost je preuzeo upravo sjajni Novrežanin i levicom zakucao loptu u levi ugao  gola golmana Areole.

Nastavili su "građani" da u istom ritmu lome protivnika, u klasičnoj "igri mačke i miša", bilo je samo pitanje kada će ponovo kapitulirati odbrana bordo-plavih.

To se i desilo, pa je ko drugi do kralj asistencija, Kevin de Brujne, poslao savršenu loptu u prostor upravo ka Erlingu Holandu, koji je protrčao kao munja pored svojih čuvara i postavio konačnih 2:0.

Fudbaleri Mančester sitija u narednom kolu dočekaće na svom "Etihadu" ekipu Bormuta, dok Vest Hem putuje na noge novajliji, ekipi Notingem foresta.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a