"HERKULES NA MARAKANI"! Zvezda predstavila novo pojačanje - sjajan marketinški potez crveno-belih (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 13:39

HERKULES je došao na "Marakanu".

ХЕРКУЛЕС НА МАРАКАНИ! Звезда представила ново појачање - сјајан маркетиншки потез црвено-белих  (ВИДЕО)

foto: EPA

Crvena zvezda dovela je novo pojačanje – najavljen je Irakli Azarovi, a sada je i zvanično stigao u prestonicu.

Igrač je promovisan u prostorijama kluba, a u redove prvaka Srbije stiže iz gruzijskog Dinamo Batumija. 

- Veoma sam srećan što sam ovde. Nadam se da ću dati sve od sebe da ostavim što bolji utisak i da pomognem timu da osvoji što više trofeja i titula – rekao je Azarovi na promociji.

Gruzin smatra i da je Zvezdi mesto u Ligi šampiona,a ističe i da mu je Marko Marin ispričao mnogo lepih detalja o klubu iz Ljutice Bogdana.

- Naravno, pričao sam sa Marinom i rekao mi je nekoliko stvari o Zvezdi. Znam da je Zvezda veliki klub, veoma uspešan i mislim da ćemo igrati u Ligi šampiona sledeće godine. Zvezda je dobra, Makabi je takođe dobar, ali Zvezda je dosta bolje. Mislim da je za mene lično dobro da budem ovde.

Otkrio je i šta su mu saigrači poručili po dolasku.

– Imao sam priliku da ih upoznam i malo proćaskam, svi su mi poželeli dobrodošlicu. Zadovoljan sam što sam naišao na takvu reakciju.

Upitan je i o svojoj “konkunreciji” u timu, odnosno Milanu Rodiću.

– Milan je vrlo dobar igrač i vrlo važan za Zvezdu, znam da ću naučiti dosta od njega, kao i da ćemo sjajno sarađivati na trenzima – rekao je Irakli, a onda je govorio i o Dejanu Stankoviću:

– Naravno, znam ko je Dejan Stanković, fantastičan igrač i sada odličan trener. Bio je jako popularan i legendaran kao igrač, sada isto važi i sa trenerskim rezultatima, verujem da ću dobiti sjajne savete od njega i što ću imati priliku da radim sa njim – reklao je Azarov.

Crvena zvezda će Dinamo iz Batumija platiti obeštećenje od oko 300.000 evra. Tim iz Gruzije nije ni bio u boljoj poziciji za pregovore, s obzirom na to da Azaroviju ugovor ističe za četiri meseca. 

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LEGENDA NEMAČKE NEMA DILEMU: Evo koju ekipu vidi kao osvajača Lige šampiona