LEKCIJA IZ HUMANOSTI: Proglašen za igrača meseca u Mocart Bet Superligi Srbije, pa se odrekao čitave novčane nagrade

Novosti online

05. 08. 2022. u 18:42

TOKOM jula meseca čak tri puta bio je proglašen za igrača utakmice, a isto toliko golova uneo je u svoj zapisnik. Maestralno fudbalsko umeće potvrdio je na terenu kada je Vojvodina lomila Napredak, potom u duelu sa Mladost GAK a zatim i sa Radničkim iz Kragujevca.

ЛЕКЦИЈА ИЗ ХУМАНОСТИ: Проглашен за играча месеца у Моцарт Бет Суперлиги Србије, па се одрекао читаве новчане награде

FOTO: Mocart Bet

Sve to rezultiralo je time da fudbaler novosadske "stare dame" Veljko Simić bude proglašen danas za igrača meseca u Mocart Bet Superligi Srbije.

Nagradu u iznosu od 100.000 dinara, koju kompanija Mocart kao generalni sponzor Superlige donira najboljem igraču meseca, Simić je usmerio je na račun Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Lazarevca.

- Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca. Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ - izjavio je Simić.

Kapa dole dečače, ovaj gest oduševio je domaću javnost i pokazao kakve manire poseduju igrači u najelitnijem rangu šampionata Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZABRANITE HRVATSKIM NAVIJAČIMA ULAZAK U GRAD! Portugalski gradonačelnik zagrmeo: Horde kriminalaca...