KRISTIJANO RONALDO JE OTPISAN! Portugalac ovo nije nikada doživeo u karijeri: NJegov ego neće izdržati ovaj udarac

Novosti online

03. 08. 2022. u 20:07

FUDBALERI Mančester junajteda i Rajo Valjekana odigrali su bez pobednika 1:1 (0:0) u prijateljskom meču u Mančesteru. U startnoj postavi kluba sa "Old traforda" prvi put se u predsezoni našao portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, na oduševljenje navijača Junajteda, koje nije potrajalo dugo...

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ЈЕ ОТПИСАН! Португалац ово није никада доживео у каријери: Његов его неће издржати овај ударац

Tanjug/AP

Naime, rezultat na generalnoj probi ostao je u drugom planu, jer je zvezda "crvenih đavola" izjurila sa "teatra snova", ne želeći ni da odgleda kako će njegovi saigrači odigrati u nastavku pripremnog meča.

Nakon toga, pisalo se i o diskusiji novog stratega Junajdeta, Erika ten Haga i Ronalda sa pomenutnog meča, koja je podgrejala glasine o tome da postoje ozbiljene nesuglasice na relaciji trener-igrač.

Mnogi su ove neprofesionalne gestove videli kao poslednju kap koja će preliti čašu, na relativno dugačkoj listi Ronaldovih dela nedoličnog ponašanja.

A povodom svega se oglasio i holandski stručnjak, čije reči govore da bi Portugalac mogao da greje klupu naredne sezone.

– Takvo ponašanje je neprihvatljivo. Mi smo tim i svaki igrač je dužan da ostane do kraja meča uz ekipu – autoritativno je izjavio Erik ten Hag.

FOTO:EPA

Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera koji su ikada hodali travnatim površinama, ali to po svemu sudeći neće biti dovoljno da mu obezbedi startno mesto u postavi slavnog kluba, tim je uvek ispred pojedinca.

Predviđanja svih fudbalskih stručnjaka i foruma koji se bave insajderskim informacija sa "Old Traforda" je da će na otvaranju sezone protiv Brajtona, napadački trio činiti Marsijal-Rašford-Sančo.

Kada se pogleda ono što je Holanđanin uigravao za predstojeću sezonu na Ostrvu, sve je izvesnije da će velika zvezda grejati klupu, što se zaista nije desilo u dugoj i bogatoj karijeri Ronalda, pa čak ni onda kada je bio tinejdžer i fudbalski anonimus.

FOTO: Tanjug/AP

Znajući kakav karkter ima Portugalac, teško da će njegov ego biti u stanju da istrpi ovakav tretman, pa bi već do zatvaranja letnje fudbalske pijace, mogli da ga vidimo u nekom drugom dresu.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024