OSEĆAO SAM SE KAO ŽIVOTINJA U KAVEZU Golman Mančester junajteda - "Lagali su me, bilo je kriminalno"

Novosti online

03. 08. 2022. u 17:50

GOLMAN Mančester junajteda Din Henderson govorio je o prethodnoj sezoni u dresu Mančester junajteda.

ОСЕЋАО САМ СЕ КАО ЖИВОТИЊА У КАВЕЗУ Голман Манчестер јунајтеда - Лагали су ме, било је криминално

EPA-EFE/Carl Recine

Henderson je u razgovoru za "TalkSport" rekao da su mu čelnici "crvenih đavola" obećali da će biti prvi golman kluba od sezone 2020/21, međutim, nije odigrao nijednu utakmicu.

Tako je Henderson izgubio mesto i na golu reprezentacije Engleske.

- Rekli su mi po povratku iz reprezentacije da se vraćam u klub da budem prvi golman. Dobio sam korona virus nažalost, ali niko nije poštovao ono što mi je rečeno. Prošlog leta sam odbio mnogo dobrih ponuda za odlazak na pozajmicu, a oni nisu hteli da me puste. Bilo je frustrirajuće. Sedeti tamo i protraćiti 12 meseci je zaista kriminalno u mojim godinama. Bio sam ljut, rekao je Henderson, preneo je Skaj.

On je prešao na pozajmicu u Notingem Forest, koji se ove sezone vratio u Premijer ligu i čini se da će braniti u subotu, u prvom kolu protiv Njukasla na Sent Džejms Parku.

Istakao je da se osećao kao životinja u kavezu.

- Jedva čekam da se vratim na teren. Osećao sam se kao zatočena životinja prošle godine, a otići tamo, igrati pred punim Sent Džejms Parkom, kao autsajderi, je senzacionalno. Volim da igram, trener je fantastičan sa mnom, želim da igram za njega. Pokazao mi je da veruje u mene i želim da mu pokažem da i ja verujem u njega, rekao je i dodao:

- Igranje protiv Mančester junajteda bi me najviše oduševilo, ali da budem iskren, ne mogu da igram protiv njih. Voleo bih to, zaključio je Henderson.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)