A KAD SU UKRAJINCI VIDELI DA MOGU DA IGRAJU S PARTIZANOM... Reakcije iz FK Dnjepar na žreb

Novosti online

02. 08. 2022. u 15:20

PARTIZAN je saznao ko mu je sledeći rival u kvalifikacijama Lige Evrope, ako svoju prvu prepreku preskoči, a takav ishod žreba izazvao je priličnu zainteresovanost i u našoj javnosti, i u ukrajinskoj.

А КАД СУ УКРАЈИНЦИ ВИДЕЛИ ДА МОГУ ДА ИГРАЈУ С ПАРТИЗАНОМ... Реакције из ФК Дњепар на жреб

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, ako prebrodi evropski dvomeč u trećem kolu kvalifikacija Lige Evrope sa kiparskim AEK-om iz Larnake (prva utakmica se igra ovog četvrtka na Kipru, od 17.30), Partizan će igrati protiv ukrajinskog Dnjepra.

Naravno, zbog stanja u Ukrajini, Dnjepar će biti domaćin crno-belima ili Kipranima na neutralnom terenu, ali sama činjenica da će taj klub učestvovati na evrosceni - sve u njemu raduje.

Evo kako su ishod žreba prokomentarisali šef stručnog štaba tog tima iz Ukrajine Oleksandr Kučer, i zamenik kapitena, njegov imenjak Svatok.

Trener je, najpre, istakao da "mora da se dogodi" da njegova ekipa zaigra na međunarodnoj sceni ovog leta:

- Moj osećaj se nije promenio posle ovakvog žreba. Mi, prosto, moramo da igramo, u svakom slučaju! Znamo sada koji par treba da pratimo, jedan od tih timova će nam biti suparnik. Početnici smo u ovom nadmetanju, pa svakako neće biti lako za nas. Daćemo sve od sebe da prođemo dalje - rekao je Kučer.

Ekipa Dnjepra na pripremama / Promo: FK Dnjepar

Zamenik kapitena FK Dnjepar priznao je da je jedva dočekao ovaj trenutak: 

- Pa konačno da saznamo s kim to možemo da igramo. Mnogo dugo smo čekali ovaj žreb. Sada ćemo gledati utakmice AEK-a i Partizana i gledati, analizirati našeg narednog rivala, kako bismo se na najbolji način spremili za ono što nas u sopstvenim mečevima čeka - naglasio je Svatok.

Ekipa Dnjepra se ovih dana nalazi na pripremama u Sloveniji, a gde će ugostiti crno-bele ili Kiprane, biće poznato narednih dana.

Bonus video - Stolica: Ne razmišljam o ostavci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)