BUM! SPREMA SE NAJVEĆI TRANSFER LETA: Ovo će zaseniti i Holandov prelazak u Siti

Novosti online

31. 07. 2022. u 21:16

NIJE još mnogo ostalo do zatvaranja letnje fudbalske pijace, i baš kada su svi pomislili kako će transfer Erlinga Holanda u redove Mančester sitija biti najzvučnija kupovina, sa ostrva dolaze vesti o još jednoj bombi koja bi mogla da odjekne...

БУМ! СПРЕМА СЕ НАЈВЕЋИ ТРАНСФЕР ЛЕТА: Ово ће засенити и Холандов прелазак у Сити

FOTO: EPA

Naime, čelnici Liverpula planiraju da angažuju napadača Intera Lautara Martineza, u slučaju da Roberto Firmino napusti klub sa "Enfild rouda", prenose britanski mediji.

Kako se navodi, Firmino je nezadovoljan u Liverpulu, a spominje se da ima ponudu Juventusa. Čelnici engleskog velikana su spremili plan po kojem bi sjajni argentinski golgeter zamenio Firmina.

Klub sa "Enfild rouda" planira da Interu plati obeštećenje od 80 miliona za napadača Intera. Martinez je već imao ponude Arsenala i Čelsija, ali je odbio oba londonska kluba, pa bi sledeća destinacija umesto prestonica, mogla biti "grad Bitlsa".

"Miror" tvrdi da Martinez ne bi odbio da nastavi karijeru u Liverpulu. Inter će pristati da proda argentinskog reprezentativca pošto milanski klub posle dolaska Romelua Lukakua ima veliki broj napadača u timu.

Međutim, sve zavisi od Firmina, koji će narednih dana da odluči da li će da napusti engleski klub.

Firmino je u Liverpul došao 2015. godine iz Hofenhajma, a Juventus je navodno bio spreman da za njega plati 22 miliona evra.

Fudbaler, koji podjednako dobro igra na pozicijama napadača, "lažne devetke" i polušpica, za selekciju Brazila odigrao je 55 utakmica i postigao 17 golova.

U Liverpulu je je na 327 utakmica bio strelac 98 pogodaka, a sa Crvenima je osvojio Ligu šampiona 2019, igrao dva finala tog elitnog takmičenja, podigao pehar Premijer lige, FA Kupa, Liga kupa, UEFA Superkupa, FIFA Svetskog klupskog prvenstva, dok je još igrao i u finalima Lige Evrope i Komjuniti šilda.


BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)