RONALDO SE OGLASIO PO PITANJU SVOJE BUDUĆNOSTI: Portugalac je besan kao nikada do sada! "Znate da, ako ne lažete nećete dobiti pažnju ljudi"

Novosti online

29. 07. 2022. u 17:31

FUDBALER Mančester junajteda Kristijano Ronaldo reagovao je danas na pisanje medija o njegovoj budućnosti prvi put otkad se pominje da želi da napusti "Old Traford", ali nije potvrdio niti demantovao te navode.

РОНАЛДО СЕ ОГЛАСИО ПО ПИТАЊУ СВОЈЕ БУДУЋНОСТИ: Португалац је бесан као никада до сада! Знате да, ако не лажете нећете добити пажњу људи

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Svetski mediji pisali su da su Portugalca odbili Čelsi, Bajern, PSŽ i ostali evropski velikani, pa da je za njega jedina opcija Atletiko Madrid, kao i da želi da se vrati u Sporting iz Lisabona u kom je počeo profesionalnu karijeru.

- Nemoguće je da ne pričate o meni makar jedan dan. U suprotnom novine neće zaraditi novac. Znate da, ako ne lažete, nećete dobiti pažnju ljudi. Nastavite, da biste jednog dana imali pravu informaciju - napisao je Ronaldo na Instagramu.

Foto: AP

Transfer saga: Kristijano Ronaldo

Podsetimo, Ronaldo je još krajem juna obavestio upravu kluba s "Old Traforda" da bi on, prosto, da ide negde drugde.

Zatim se nije pojavio na pripremama, što su u Junajtedu objasnili rečima da se to "dogodilo uz 'zeleno svetlo' uprave", i to jer je Portugalac imao neke 'važne porodične stvari' da obavi. Pisalo se potom da bi mogao da se vrati u Italiju, gde je prethodno igrao za Juventus, potom mediji sa Apenina spominjali malo Romu, a malo više Napoli, da bi kao bomba ođeknula informacija da će Kristijano Ronaldo preći u - Čelsi, možda i u Bajern. Ali, niti je sportska uprava nemačkog kluba htela portugalskog asa, niti je trener Čelsija pristao da mu se u ekipu dovede Ronaldo.

Španski "As" je prvi javio da bi Kristijano Ronaldo bi mogao da pređe u - Atletiko Madrid.

Deluje to nestvarno, imajući u vidu da je čuveni Portugalac igrao za najvećeg rivala "jorgandžija", Real Madrid, i to ne malo. Da je "malo" - ne bi snimak koji je pred vama, a koji je Real objavio kada se s Kristijanom rastao, do sada videlo više od 50 miliona ljudi:

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju