PREOKRET! Bajern sada želi Ronalda?

Tanjug

28. 07. 2022. u 12:07

FUDBALER Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo bi ipak mogao da nastavi karijeru u Bajernu.

ПРЕОКРЕТ! Бајерн сада жели Роналда?

Tanjug/AP

Nemački mediji, pre svih "Bild", prenose da su čelnici bavarskog kluba preispitali sve mogućnosti u vezi sa mogućim dolaskom Portugalca, što se najviše odnosi na povraćaj novca.

- Čelnici Bajerna intenzivno raspravljaju o Ronaldu. Glavna tema je povraćaj novca, koji bi bio uložen u portugalskog fudbalera, kao i zarada na eventualnom dolasku Ronalda u Bajern. Rukovodstvo Bajerna raspravlja o tome koliko bi transfer Ronalda doneo klubu u pogledu vidljivosti na društvenim mrežama, kao i koliko bi se dresova sa prezimenom portugalskog fudbalera prodalo u Nemačkoj i širom sveta - navodi "Bild".


Ronaldo se pre nekoliko dana vratio u Mančester pošto je iz porodičnih razloga propustio predsezonske pripreme kluba po Aziji i Australiji.

"Dejli mejl" je preneo danas da je portugalski fudbaler odlučan u želji da ode iz Mančester junajteda, a to je sinoć još jednom saopštio menadžeru "crvenih đavola" Eriku ten Hagu.

Portugalac se ne miri sa činjenicom da će ako ostane u Mančester junajtedu prvi put u karijeri preskočiti sezonu u Ligi šampiona, ali rukovodstvo "crvenih đavola" pokušava da ga ubede da ostane u klubu sa "Old traforda".

On ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine, a menadžer slavnog fudbalera Žorž Mendeš već nedeljama pokušava da mu pronađe novi klub.

BONUS VIDEO - Spektakularan doček Dibale u Rimu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)