"GORI" IBICA - ŠOK VIDEO! Vanda Ikardi bez brusa: Vrela Argentinka "šutnula" Maura, pa dozvolila nepoznatima da joj ljube grudi

Novosti online

26. 07. 2022. u 16:43

SUPRUGA napadača PSŽ-a Maura Ikardija ne prestaje da pravi skandale i šokira javnost. Vanda Ikardi trenutno se sa decom i sestrom Zairom Narom odmara se na Ibici, a "paparaci" je prate u stopu.

ГОРИ ИБИЦА - ШОК ВИДЕО! Ванда Икарди без бруса: Врела Аргентинка шутнула Маура, па дозволила непознатима да јој љубе груди

FOTO: Printskrin/Instagram/wanda_nara

Naravno, nije im bilo teško da je "uhvate" u golišavim pozama. Vanda se na plaži pojavila u tanga kupaćim gaćicama, dok je gornji deo skinula i ostala potpuno gola.

Nedugo zatim, isplivao je snimak na kome se vidi da nepoznati muškarac ljubi atraktivnu Argentinku u grudi, posred bujnog dekoltea. Kada je videla da je to neko snimio, na video materijalu su se odmah čule reči - "izbriši, izbriši!"

Kako navode španski mediji čovek se zove Edi Alvarez, a Mauro Ikardi sigurno neće biti srećan što mu se on mota oko žene.

Spekuliše se da je Vanda, koja je inače Maurov agent, pronašla novi klub mužu - Moncu.

Bio bi to njegov povratak u Seriju A gde je sa velikom uspehom nosio dres Intera, i Sampdorije kada je Vandu ukrao od tadašnjeg saigrača Maksija Lopeza.


Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade