PRVO RADNIK, A ONDA SPEKTAKL Radnik Zvezdin dužnik - Kanga: Nestrpljivi smo

Novosti online

26. 07. 2022. u 14:17

FUDBALERI Crvene zvezde će u petak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" u okviru četvrtog kola Superlige dočekati Radnik, a Gelor Kanga je pun optimizma pred naredni prvenstveni meč.

ПРВО РАДНИК, А ОНДА СПЕКТАКЛ Радник Звездин дужник - Канга: Нестрпљиви смо

FOTO: FK Crvena zvezda

On je za zvanični sajt kluba govorio o narednom rivalu. 

- Radujemo se utakmici protiv Radnika. Ostali su nam "dužnici" od prošle godine i jedina su domaća ekipa koju nismo pobedili u sezoni za nama, tako da je vreme da poravnamo račune i trijumfujemo. Dobro smo ušli u sezonu, ostvarili tri pobede i meč sa Radnikom je uvertira za ono što nas čeka u Evropi. Još jedan trijumf pred prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona bi dodatno doprineo našem samopouzdanju. Nestrpljivi smo da poravnamo račune i da zabeležimo još jednu pobedu - počeo je Kanga.

Odmah nakon duela sa Surduličanima tim iz Ljutice Bogdana okreće se evropskom izazovu. Zvezda u sredu od 20.45 čeka boljeg iz dvomeča Pjunik - Didelanž u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Razmišljamo o svakoj sledećoj utakmici. Želimo da prvo savladamo Radnik, pa ćemo se onda okrenuti Ligi šampiona. Međutim, čujem da je pokrenuta akcija od strane navijača da svi na utakmicu dođu u dresovima i to još uvek nisam imao priliku da vidim. Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna i hvala navijačima na tome što su pokrenuli akciju koja bi mogla tribine u potpunosti da oboji u crveno-belo. Verujem da će tribine biti pune u sredu, a nadam se i što većem broju ljudi u petak, kao što je to bio slučaj u mečevima sa Radničkim i Kolubarom, kada je atmosfera bila sjajna. Ipak, u sredu očekujem pravi spektakl, siguran sam da će biti veče za pamćenje - podvukao je Kanga.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)