"NE PAMTIM OVAKO NEŠTO!" Trener Čelsija u neverici posle poraza od Arsenala na pripremama

Novosti online

24. 07. 2022. u 16:43

MENADžER Čelsija Tomas Tuhel kritikovao je čelnike londonskog kluba, pošto nemački stručnjak smatra da su novi vlasnici "plavaca" premalo novca uložili u pojačanja u letnjem prelaznom roku, prenose američki mediji.

НЕ ПАМТИМ ОВАКО НЕШТО! Тренер Челсија у неверици после пораза од Арсенала на припремама

Foto: AP

Čelsi je u Orlandu ubedljivo poražen od Arsenala (0:4), a Tuhel je posle meča izjavio je da nezadovoljan situacijom u klubu.

- Ne pamtim kada sam poslednji put izgubio dve utakmice zaredom na pripremama. Te utakmice su mi jako bitne, jer smatram da su one važne za atmosferu, osećaj, uigranost i samopouzdanje tima. Nismo mentalno bili u utakmici, što nije ni čudno pošto veliki broj igrača razmišlja o odlasku iz kluba - rekao je Tuhel.

Ekipa sa "Stamford bridža" je ovog leta dovela Kalidu Kulibalija i Rahima Sterlinga.

- Arsenal je igrao najbolje što može, išao je i do granica mentalne iscrpljenosti, jer je bio fokusiran na utakmicu. Ne možemo da se nadamo ničemu drugom, dok je takva situacija u klubu. Zašto bi se išta promenilo s istim igračima u ekipi? Svi u klubu moramo da se skupimo i da promenimo nešto, jer ovo nije dobro. Jedina svetla tačka je bio Kulibali, koji je odigrao bez greške. Nadigrala nas je ekipa, koja uopšte neće igrati Ligu šampiona - istakao je Tuhel.

Čelsi će do kraja priprema u SAD odigrati u petak prijateljski meč protiv Udinezea. Londonski klub će u prvom kolu nove sezone u Premijer ligi 6. avgusta igrati u gostima sa Evertonom.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri