KRSTAJIĆ I ZVANIČNO PONOVO SELEKTOR: Imamo jasan plan, učiniću sve da Bugarska beleži dobre rezultate

Novosti online

21. 07. 2022. u 15:18

MLADEN Krstajić je novi selektor fudbalske reprezentacije Bugarske. Legenda Partizana i Verdera iz fudbalskih dana, a doskoro trener izraelskog Makabija, potpisao je ugovor na dve godine.

КРСТАЈИЋ И ЗВАНИЧНО ПОНОВО СЕЛЕКТОР: Имамо јасан план, учинићу све да Бугарска бележи добре резултате

FOTO: S. Đurić

On je predstavljen danas u Nacionalnom trening centru Bugarske fudbalske federacije. Uz njega su bili predsednik domaćeg saveza Borislav Mihajlov i sportski direktor Georgi Ivanov.

Predstavljeni su i članovi stručnog štaba koji će raditi sa Krstajićem, a koje je on izabrao (asistenti Stefan Janković, Nemanja Milinčić i trener golmana Darko Božović). Ovo će Krstajiću kao treneru biti druga reprezentacija koju će predvoditi, jer je predvodio i reprezentaciju Srbije.

- Čast mi je jer su naši susedi izabrali mene za novog selektora. Bugarska u reprezentativnom seniorskom fudbalu u poslednje vreme ne beleži dobre rezultate. Učiniću sve da to promenim. U poslednjih osam utakmica koje su igrali, promenili su se silni igrači i čak sedam golmana. To nije dobro. Moramo napraviti kostur tima i uigravati se. Naredna tri dana ću gledati nekoliko utakmica u domaćem šampionatu i čuo sam da imaju puno sjajnih mladih fudbalera. Sa mojim timom trenera imam plan i program i jedva čekamo da počnemo da radimo - istakao je Mladen Krstajić.

Na predstavljanju srpskog trenera bio je i ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović, koji je Mladenu je poželeo dobrodošlicu i puno uspeha.

- Bugari su po mentalitetu slični nama. Imaju i puno igrača koji igraju širom sveta. Srbija je u seniorskom fudbalu izašla na pravi put. Drago mi je jer sam predvodeći reprezentaciju Srbije učestvovao u formiranju sadašnjeg tima, koji je Piksi odveo na Svetsko prvenstvo. Verujem u sebe, volim da radim i nadam se da će početi i dobri rezultati Bugarske u reprezentativnom fudbalu - zaključio je Mladen Krstajić.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba