SRBI VIŠE NEĆE DA ĆUTE: Hrvatima nije jasno zašto se bunimo dok nam prete ubistvom

Novosti online

20. 07. 2022. u 11:12

NA utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je odigrana sinoć na zagrebačkom "Maksimiru" između Dinama i Škupija, zabeležene su skandalozne scene kada su hrvatski navijači zajedno sa Albancima iz Severne Makedonije skandirali "Ubij Srbina".

СРБИ ВИШЕ НЕЋЕ ДА ЋУТЕ: Хрватима није јасно зашто се бунимо док нам прете убиством

Foto: Printskrin 24sata

Nakon otvorene mržnje koju su navijači pokazali, naši mediji su preneli i najoštrije osudili skandalozno skandiranje huligana, kao što su uvek i osuđivali svaki šovinizam.

A upravo ta dostojanstvena reakcija naših medija izazvala je čuđenje u Hrvatskoj. 

Jedan naslov na hrvatskom portalu "24sata" otkrio je sve što naši susedi misle o Srbima i onome kakvi bi Srbi trebalo da budu - Srpski mediji šokirani: Navijači Škupija i Dinama na Maksimiru zajedno pevali "ubij Srbina!" - glasio je naslov, a isti se našao i na hrvatskom portalu "Direktno.hr".

 

Foto: Printskrin 24sata

 

Foto: Printskrin Direktno.hr

 


Kao što je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao - Hrvati su decenijama navikavani da Beograd ćuti, da ne reagujemo na uvrede, mnogi su pristajali na sva hrvatska ponižavanja, a naši lideri su se izvinjavali za srpska stradanja.

Upravo je to dugogodišnje dodvoravanje, ćutanje i izvinjavanje prekinuo predsednik Vučić, a naša javnost i narod su to sa oduševljenjem dočekali. I sad se dešava to da se Hrvati iščuđavaju - šta je to što je šokiralo Srbiju, zar nije logično da Srbi mirno ćute na ustaške pretnje ubistvom?

BONUS VIDEO: Rusi skandiraju - Kosovo je srce Srbije
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju