JOŠ RAZLOGA DA SE NAVIJAČI RADUJU: Predsednik Barselone najavio velika pojačanja

Novosti online

19. 07. 2022. u 10:52

ŠPANSKI list "El pais" tvrdi da je Barselona za dva velika pojačanja, Roberta Levandovskog i Rafinju, potrošila čak 297 miliona evra.

ЈОШ РАЗЛОГА ДА СЕ НАВИЈАЧИ РАДУЈУ: Председник Барселоне најавио велика појачања

Foto: AP

List navodi da je Barselona Bajernu za Levadovskog platila 60 miliona evra, a da će poljski fudbaler navodno imati znatno veću godišnju platu nego što je zvanično objavljeno.

"El pais" tvrdi da je katalonski klub za dva dana na obeštećenje za dvojicu fudbalera, bonuse i provizije menadžerima, potrošio 297 miliona evra, što je neobično za klub koji je jedva izbegao bankrot.

Predsednik Barselone Žoan Laporta, koji se sa ekipom nalazi u Majamiju, izjavio je da je zadovoljan pojačanjima u dosadašnjem delu prelaznog roka, ali kaže da planira da dovede još nekoliko fudbalera u katalonski klub, prenose američki mediji.

Barselona se trenutno nalazi u Majamiju, a od američke turneje katalonski klub trebalo bi da zaradi 15 miliona evra.

Laporta je u Majamiju dao intervju za američku televiziju "TUDN", a u ulozi voditelja bio je bivši fudbaler Barselone Hristo Stoičkov.

- Doveli smo ono što je potrebno svakom velikom klubu, a to je veliki golgeter. Levandovski garantuje puno golova, jer je on puškomitraljez koji ne prestaje da ispaljuje rafale koji pogađaju metu. Moramo svi da mu zahvalimo, jer je zbog Barselone odbio PSŽ i Čelsi, koji su mu nudili veću platu. A sada dovodimo kapitalca u odbrani! Trener nam je rekao koji ga igrači zanimaju kako bi pojačali taj deo tima. Zato najavljujem još par razloga da se barselonisti raduju - rekao je Laporta.

Španski mediji navode da je Barselona zainteresovana za odbrambenog fudbalera Sevilje Žila Kundea.


BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MITROVIĆ ISPRIČAO SVE: Evo šta je golgeter rekao o atmosferi u reprezentaciji Srbije