"ZNAMO ŠTA NAM JE ČINITI!" Mrkela: Spremni smo za evropske izazove

Novosti online

18. 07. 2022. u 14:25

CRVENA zvezda saznala je potencijalne rivale za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a žreb je prokomentarisao sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ! Мркела: Спремни смо за европске изазове

FOTO: FK Crvena zvezda

On je naveo da resprektuje oba tima, ali je istakao da je ekipa spremna za evropske izazove.

- Kada igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, onda tu nema lakih protivnika. Svaki šampion države zaslužuje ogromno poštovanje i težak je rival, a takav je slučaj i sada sa Pjunikom i Didelanžom. Imaju naš respekt i maksimalno ćemo pristupiti tom dvomeču, jer znamo šta nam je činiti. U obavezi Crvene zvezde je da uvek ide na pobedu i svesni smo toga, a ostaje nam još da sačekamo da oni odigraju dvomeč i da definitivno saznamo ime rivala. Neće biti lako, ali želimo da prođemo i verujem da će ekipa uspeti to da ostvari. Dobro smo ušli u sezonu, svesni smo da nas čekaju veliki izazovi u avgustu, takođe i publika prepoznaje trenutak i sve više ljudi je na stadionu. Spremni smo za evropske izazove - rekao je Mrkela.

Podsetimo, Zvezda će biti domaćin prvog meča koji se igra 2. ili 3. avgusta, a revanš je sedam dana kasnije.

BONUS VIDEO: TRENER ZVEZDE ZADOVOLjAN: Stanković izneo utiske posle ubedljive pobede nad Kolubarom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba