POZNATA SUDBINA NENADA LALATOVIĆA: Evo da li srpski stručnjak ostaje na klupi Borca

Novosti online

16. 07. 2022. u 16:37

BORAC iz Banjaluke doživeo je blamažu, pošto je eliminisan u kvalifikacijama za Ligu konferencija od ekipa B36 sa Farskih Ostrva. Odmah nakon toga povela se debata o statusu Nenada Lalatovića na klupi ovog kluba.

ПОЗНАТА СУДБИНА НЕНАДА ЛАЛАТОВИЋА: Ево да ли српски стручњак остаје на клупи Борца

FOTO: AP

Ekipa srpskog stručnjaka ispala je posle penal drame, a uprava klub je otkrila da li će bivši trener Crvene zvezde i još nekolicine srpskih timova nastaviti da radi u Borcu.

-  Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne sme doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, posle smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku. Sutra ćemo imati sastanak sa igračima i trenerom, ali ne očekujem neke bitne promene. Videćemo da li će biti kazni. Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba - rekao je potpredsednik kluba Bogoljub Zeković.

Borac prvu utakmicu u prvenstvu Bosne i Hercegovine igra u ponedljak od 20 sati protiv Sloge u Doboju.

BONUS VIDEO: "NE PRIJA NAM OVO" Reakcije trenera Radničkog i Partizana, Sivića i Stolice, posle burnog meča

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere