"NE BOJIM SE HULIGANA": Nakon velikog skandala i upada navijača u klub, oglasio se i novi trener o svojoj budućnosti

Novosti online

05. 07. 2022. u 14:36

PREDSTAVLjANjE Alberta Rijere kao novog trenera fudbalera ljubljanske Olimpije i naslednika Roberta Prosinečkog prekinuto je juče odmah na početku upadom huligana sa fantomkama. "Grin Dragonsi" ušli su na početak konferencije za medije, došli do stola za kojim je Rijera sedeo sa klupskim čelnicima i počeli vikati. Trener ih je pitao imaju li nekih pitanja vezanih za fudbal, što je huligane dodatno razljutilo pa su mu se krenuli unositi u lice i još glasnije urlati.

НЕ БОЈИМ СЕ ХУЛИГАНА: Након великог скандала и упада навијача у клуб, огласио се и нови тренер о својој будућности

Foto: Printskrin/Twitter/@SportsCenter

"Nisi dobrodošao ovde" bila je poruka huligana, nakon čega je Španac napustio prostoriju.

Navijači Olimpije ogorčeni su odlaskom Roberta Prosinečkog koji je prošle sedmice napustio klub posle samo tri meseca zbog sukoba sa upravom. Vođstvo Olimpije tvrdi da je Prosinečki otpušten jer je otkazivao treninge ili se na njima nije ni pojavljivao.


Iako je bilo diskutabilno to da li će bivši fudbaler Liverpula i Mančester sitija ostati u klubu posle svega, po njegovoj izjavi se čini da on to nije ni dovodio u pitanje.

- To je trebao biti dan za pamćenje u mojoj karijeri, prvi klub u kome sam glavni trener. Ipak, pretvorilo se to u nešto najnadrealnije što sam doživeo. Nikada do sada nisam video da ultrasi upadnu u salu za medije. Ustao sam se i otišao ne zbog njih, nego zato što više nije bilo pitanja vezanih uz sport - izjavio je Rijera.

Biviši pomoćni trener turskog Galatasaraja kaže da si ni u jednoj sekundi nije uplašio huligana.

- Primio sam jako puno poruka iz domovine, ali svima odgovaram da se nijednog trenutka nisam bojao. Pretnje me ne dotiču. Čini mi se da su navijači jako ljuti zbog smene Roberta Prosinečkog. Prigovori ultrasa su za upravu i predsednika. Ne odnose se na mene - zaključio je 40-godišnjak.

BONUS VIDEO: Rusi skandiraju - Kosovo je srce Srbije
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri