RASTANAK SA PARTIZANOM: Dugogodišnji fudbaler napušta klub, siguran da je "parni valjak" u dobrim rukama

Novosti online

02. 07. 2022. u 18:55

DOSADAŠNJI fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopšteno je na sajtu crno-belih.

РАСТАНАК СА ПАРТИЗАНОМ: Дугогодишњи фудбалер напушта клуб, сигуран да је парни ваљак у добрим рукама

Foto: FK Partizan

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata - prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu krunu" u sezoni 2016/17 i drugi put u prethodnih šest meseci.

Između toga tri sezone proveo je u Konji, a jednu u Al Ahliju iz Katara.

- U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se - rekao je Jevtović.

Fudbaler je zimus imao poziva sa drugih strana, ali je odlučio da se vrati u Partizan sa velikom ambicijom da proba da ponovimo 2017. godinu i ''duplu krunu''.

FOTO: FK Partizan

- Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za naslov prvaka.

Jevtović je istakao da je "Partizan u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera Ilije Stolice i sjajnih igrača".

- Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka - poručio je Jevtović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GNUSNE UVREDE: Huligani vređali suprugu kapitena Partizana, ona sve objavila (FOTO)