DONEO LIVERPULU LIGU ŠAMPIONA, A SAD... Milano je na nogama, stiglo veliko pojačanje

Novosti online

27. 06. 2022. u 18:57

NAVIJAČI Liverpula su se nadali da će ih još neki put obradovati golom za osvajanje Lige šampiona, ali... Sada mu se raduju u Milanu.

ДОНЕО ЛИВЕРПУЛУ ЛИГУ ШАМПИОНА, А САД... Милано је на ногама, стигло велико појачање

FOTO: AP

Divok Origi, dosadašnji napadač "Crvenih" sa Enfilda, stigao je danas u čuveni italijanski "grad mode" kako bi potpisao ugovor sa AC Milanom.

Origi stiže među roso-nere kao slobodan igrač, te oni neće morati ništa da plate za obeštećenje.

Kako prenosi dobar poznavalac "fudbalske pijace", Fabricio Romano, dosadaši špic Liverpula je odbio ponude Viljareala, ali i nekih nemačkih i engleskih klubova.

Podsetimo, Origi je 2019. dvaput uspeo da se upiše u strelce u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Barselone (4:0), ali i da postigne pogodak koji je „overio“ osvajanje „ušatog pehara“ protiv Totenhema (2:0).

Belgijanac je za to pre tri godine nagrađen novim ugovorom, tom prilikom je otkrio i zanimljiv detalj kako je dobio ime ("Moje ime je nastalo od imena Vlade Divca. Roditelji su ga gledali kako igra i malo su izmenili sve to" – rekao je Origi za "Bličer riport"), ali nije uspeo da se u novom mandatu nametne treneru Jirgenu Klopu, pa je rastanak bio nemitnovan.


BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima