LUKA JOVIĆ IMA NOVI KLUB! Real Madrid pristao, Ramadani sve dogovorio, uskoro zvanična potvrda

Novosti online

24. 06. 2022. u 09:17

Više nema nikakve dileme, Luka Jović stiže u Italiju.

ЛУКА ЈОВИЋ ИМА НОВИ КЛУБ! Реал Мадрид пристао, Рамадани све договорио, ускоро званична потврда

Foto Instagram/lukajovic

Detalji su dogovoreni, posle vikenda će Jović postati igrač Fiorentine i pojaviće se na pripremama novog kluba u Moeni.

Naime, Falji Ramadani je pošto je postignut dogovor oko ostanka njegovog drugog klijenta, trenera Italijana, aktivirao raniji verbalni dogovor.

Jović će na pozajmicu iz Reala u Firencu, timovi će plaćati po polovinu njegovog ugovora, koji je nešto manji od šest miliona (progresivno raste iz godine u godinu iako Jović nije dobio šansu u Realu).

Luka će dobiti priliku da zameni Vlahovića, biće bez dileme prvi pik Italijana za napad, a osim Srbina, u narednim danima u Firencu stižu Brazilac Dodo iz Šahtjora, desni bek, kao i odlični Rolando Mandragora, fudbaler Juventusa na pozajmici u Torinu.

"Bikovi" su želeli da ga otkupe, ali je Fiorentina ponudila bolje uslove pa će momak koji je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Italije put Toskane.

Klub su napustili Odriozola, Toreira, Pjontek neće biti otkupljen, Kaljehon se vratio u domovinu, a čeka se prodaja štopera, Nikole Milenkovića ili Brazilca Igora. 

U svakom slučaju, Ikone i Jović u napadu (tu su još Niko Gonzales i Kabral) će činiti osnovu ofanzive "ljubičastih" u narednoj sezoni. 

BONUS VIDEO: RAZGOVOR SA ALEKSANDROM FILIPOVIĆEM: Srećan sam što sam stigao u Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)